Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 21 січня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/01/21/radikali-visunuli-ljashka-v-prezidenti.htm
новини, 21 січня 2019

Радикали висунули Ляшка в президенти


Делегати з'їзду "Радикальної партії Олега Ляшка" висунули кандидатуру свого лідера на пост президента України. Таке рішення прийняли 21 січня - повідомляє Українська правда.


"Дякую друзі, дайте сказати. Як ми об'єднали Україну тут на з'їзді, ми так об'єднаємо і в реальному житті. Моя мета у президентському кріслі – об'єднати країну, людей, націю. Наша місія змінити країну, дати можливість людям заробляти, звільнити території, відновити мир і відновити Україну. Ми маємо абсолютно чіткий план", - сказав Ляшко.

 


Він також пообіцяв, що після обрання його президентом, він перегляне або розірве усі міжнародні угоди, за якими Україна постачає сировину і робочу силу закордон.


"Ми скоротимо чисельність парламенту до 250 чоловік і заборонимо більше ніж двічі балотуватися до ВР. У парламенті буде молодь, пенсіонерів нам хватить", - сказав Ляшко.


Також радикал пообіцяв повернути смертну кару для корупціонерів, зрадників держави та терористів, збільшити зарплати і державне фінансування житла для молоді, встановити справедливу ціну на газ і "не стати на коліна перед агресором".


"Я поверну українцям право обирати суддів. Прийму закон про процедуру імпічменту президента", - сказав Ляшко.


Він додав, що відчуває "дух перемоги".


На з'їзді також був присутній священик, який на прохання Ляшка благословив його на президентство.


3240Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: