Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 18 січня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/01/18/na-vodohrescha-politseiski-posiljat-ohoronu-publichnogo-porjadku.htm
новини, 18 січня 2019

На Водохреща поліцейські посилять охорону публічного порядку


За попередніми даними, 19 січня у 108 населених пунктах області відбуватиметься Богослужіння у 137 релігійних спорудах та заходи у 51 місці для купання. Участь у святкуваннях можуть взяти більше 20 тисяч громадян. На прилеглих територіях до забезпечення правопорядку буде залучено майже 290 працівників поліції, повідомляє управління превентивної діяльності поліції Кіровоградської області.


Безпосередньо в обласному центрі проведення відповідних заходів заплановано у 16 храмах та 3 місцях для купання за участі близько 2 тисяч громадян. Охорону публічного порядку забезпечуватимуть більше 40 поліцейських.


Працівники поліції звертаються до громадян із проханням ставитися один до одного з повагою і розумінням, дотримуватися правопорядку та  заходів безпеки, а також виявляти пильність.


Якщо ви помітили залишені без нагляду речі, підозрілі предмети чи осіб, поведінка яких викликає підозру щодо можливого вчинення ними протиправних дій, негайно інформуйте про це органи поліції за номером «102».



912Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: