Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 18 січня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/01/18/bezrobitnim-bobrinechchini-prezentuvali-viiskovu-sluzhbu-za-kontraktom-foto-.htm
новини, 18 січня 2019

Безробітним Бобринеччини презентували військову службу за контрактом (ФОТО)


Про військову службу за контрактом у Збройних Силах України йшла під час інформаційного семінару, що відбувсяднями у Бобринецькійрайонній філії обласного центру зайнятості за участі представників районного військового комісаріату. Захід спрямований на орієнтацію чоловіків віком від 18-и до 60-и років на службу за контрактом в Збройних Силах України. 


Сергій Костецький, заступник військового комісара районного військового комісаріату, зазначив, що сьогодні перед державою стоїть надзвичайно важливе завдання – створити оптимальні за чисельністю, мобільні, добре озброєні, а головне – професійні збройні сили. Саме з цією метою серед населення проводиться широка інформаційно-роз'яснювальна робота щодо відбору чоловіків віком від 18-и до 60-и років на військову службу за контрактом в Збройних Силах України. 


Усі учасники заходу були поінформовані про умови прийняття на військову службу за контрактом, професії, які користуються попитом у цій сфері діяльності, соціально-правовий захист військовослужбовців, перспективи службового росту. Не залишилось поза увагою й питання соціально-правового захисту військовослужбовців та членів їхніх сімей, перспективи службового росту та грошового забезпечення.


Крім цього, безробітні отримали актуальну інформацію про стан місцевого ринку праці, соціальні послуги, що надає служба зайнятості різним категоріям громадян. Учасникам заходу надавалися індивідуальні консультації щодо порядку перебування на обліку в службі зайнятості у випадку призову на військову службу тощо.


Як повідомила Тетяна Заболотня, провідний фахівець з питань зайнятості відділу надання соціальних послуг Бобринецькоїрайонної філії обласного центру зайнятості, у заході взяло участь 15 безробітних.Безробітні, яких зацікавила інформація стосовно вищезазначених питань, були запрошені на співбесіду до військового комісаріату.




1157Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: