Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 14 січня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/01/14/sluzhba-porjatunku-kirovogradschini-postiino-navchae-ljudei-pravilam-bezpeki-zhittedijalnosti-foto-.htm
новини, 14 січня 2019

Служба порятунку Кіровоградщини постійно навчає людей правилам безпеки життєдіяльності (ФОТО)


14 січня співробітники підпорядкованих підрозділів Управління ДСНС України в області провели профілактичне відпрацювання житлового сектора у м. Світловодську та смт Смоліне. Фахівці Служби порятунку під час застережних бесід мають на меті спонукати замислитись людей про те, чи безпечна їхня оселя у плані пожежної безпеки, чи відомі їм правила безпечної поведінки у побуті, чи їхні діти та онуки знають, до чого можуть призвести пустощі з вогнем?


Рятувальники зосередили увагу громадян на тих факторах, які стають причиною нещасних випадків: куріння в ліжку, необережне поводження з піротехнічними виробами, недотримання правил безпеки при експлуатації побутових газо- та електроприладів, використання несертифікованих та саморобних обігрівачів, недостатня увага до справності печей та груб, систем вентиляції тощо.


Також рятувальники поінформували громадян щодо дій при виявленні вибухонебезпечних предметів часів Другої світової війни.


Задля закріплення в пам’яті жителів Кіровоградської області важливих знань стосовно безпечної життєдіяльності, рятувальники роздали тематичні листівки із чітко викладеними правилами поведінки у побуті, повідомляє прес-служба У ДСНС в Кіровоградській області.


            


1052Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: