Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 14 січня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/01/14/protjagom-roku-do-organiv-fiskalnoi-sluzhbi-kirovogradschini-nadiishlo-65-zapitiv-na-otrimannja-publichnoi-informatsii.htm
новини, 14 січня 2019

Протягом року до органів фіскальної служби Кіровоградщини надійшло 65 запитів на отримання публічної інформації


Протягом 2018 року до Головного управління  ДФС у Кіровоградській області та його територіальних органів надійшло 65 запит на отримання публічної інформації. З них 44 запита отримано від фізичних осіб, 11 запитів від юридичних осіб. Органи виконавчої влади спрямували до фіскальної служби 1 запит. Від представників засобів масової інформації отримано 2 запити та від об”єднань громадян без статусу юридичної особи отримано 7 запитів, повідомляє ГУ ДФС у Кіровоградській області.


Відповідно до частини 1 ст.20 Закону, розглянуто та опрацьовано 65 запитів, з яких задоволено 44 запити, відмовлено по 18 запитам та 3 запити надіслано належним розпорядникам інформації. 


ГУ ДФС в області нагадує, що удосконалено форму для подання запиту на отримання публічної інформації, що знаходиться у володінні органів Державної фіскальної служби. Зокрема, передбачено можливість обрання запитувачем способу отримання інформації (документів) на запит на отримання публічної інформації шляхом проставлення у такому запиті відмітки «ознайомлення з документами в спеціальному місці розпорядника інформації». 


Відповідний наказ Міністерства фінансів України від 04.05.2018 № 468 «Про затвердження Порядку організації роботи та взаємодії між структурними підрозділами органів Державної фіскальної служби при складанні, поданні та опрацюванні запитів на отримання публічної інформації та Форми для подання запиту на отримання публічної інформації, що знаходиться у володінні органів Державної фіскальної служби» набрав чинності  26.06.2018. 


709Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: