Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 14 січня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/01/14/politseiski-spilno-z-rjatuvalnikami-doluchilisja-do-likvidatsii-naslidkiv-negodi.htm
новини, 14 січня 2019

Поліцейські спільно з рятувальниками долучилися до ліквідації наслідків негоди


Ситуаційний центр поліції області нині продовжує роботу у надзвичайному режимі для координації дій служб та відомств у період ускладнення погодних умов. 11 січня з 12.00 до 22.00 до вжиття заходів на місцях задіювалося більше 120 працівників груп реагування патрульної поліції територіальних підрозділів і 30 представників управління патрульної поліції області - повідомляє Сектор комунікації поліції кіровоградської області


З ініціативи поліції було прийнято рішення про обмеження руху транспортних засобів на території області та заборону в’їзду великогабаритного транспорту в місто, завдяки чому вдалося уникнути великих заторів.


Водіям, яких негода застала в дорозі, поліцейські спільно з рятувальниками, нацгвардійцями та представниками дорожніх служб вчасно надавали допомогу.


На теперішній час обмеження щодо руху усіх видів транспорту на дорогах області знято.


Втім правоохоронці продовжують працювати в посиленому режимі, до патрулювання автошляхів залучено додаткову кількість особового складу для забезпечення проїзду транспортних засобів на території Кіровоградщини.


Поліцейські звертаються до громадян із проханням, у разі необхідності вирушити в дорогу на власному транспорті – суворо дотримуватися Правил дорожнього руху та заходів безпеки. 



              

738Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: