Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 14 січня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/01/14/kropivnitski-rjatuvalniki-doluchilis-do-svjatkovih-vechornits-foto-.htm
новини, 14 січня 2019

Кропивницькі рятувальники долучились до святкових вечорниць (ФОТО)


12 січня працівники обласної наукової бібліотеки ім. Д. Чижевського організували святкові вечорниці з нагоди святкування Нового року за старим стилем та запросили на гостини усіх охочих приєднатись до теплого спілкування та цікавого дозвілля. Рятувальники Кропивницького також отримали запрошення та із задоволенням взяли участь у святкуванні - повідомляє У ДСНС України у Кіровоградській області.


Програма Щедрого вечора відповідала давнім українським звичаям і традиціям та була насиченою чисельними ворожіннями, майстер-класами з виготовлення оберегів та святкових листівок, виставками, вікторинами, квестами, різними інсценізаціями. Кожен незалежно від віку міг знайти для себе цікаву локацію та заняття до душі.  


Рятувальники організували для відвідувачів інформаційну локацію та навчали, як   відзначити новорічні й різдвяні свята безпечно та не заподіяти шкоди власному здоров’ю і  матеріальному добробуту. Зокрема йшлось про правила пожежної безпеки, правила безпеки на кризі, правила використання піротехнічних засобів. Також серед присутніх було розповсюджено листівки із застереженнями.


                 

842Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: