Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 14 січня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/01/14/kropivnitski-patrulni-vijavili-osib-imovirno-prichetnih-do-grabezhu-avtivku-v-rozshuku-ta-narkotiki.htm
новини, 14 січня 2019

Кропивницькі патрульні виявили осіб, імовірно, причетних до грабежу, автівку в розшуку та наркотики



Цими вихідними на лінію «102» надійшов виклик про зухвалий грабіж. Двоє невідомих осіб увірвалися до помешкання 43-річного кропивничанина та заволоділи його грошовими коштами й планшетом. Подія відбулася на провулку Експерементальний близко 18-години - повідомляє Патрульна поліція Кіровоградської області.


Нападники закрили обличчя медичними масками та це не завадило потерпілому впізнати одного з них. Патрульні одразу встановили прикмети та можливі місця перебування нападників. В одному з них, у майстерні на вулиці Покровська, їх і виявили менше ніж за 20 хвилин після скоєного.


Імовірними нападниками виявилися 30-річний та 44-річний мешканці Кропивницького. Обидва раніше вже притягалися до кримінальної відповідальності.



У приміщенні знаходився автомобіль Chevrolet Lacetti, який за базами Національної поліції значився в розшуку. В салоні, окрім викраденого планшету, патрульні виявили декілька ампул з порошкоподібною речовиною, схожою на наркотичну.


На місце знахідок патрульні викликали слідчих, які встановлювали їхнє походження.


Скоєний злочин містить ознаки грабежу, поєднаного з проникненням у житло (ч.3 ст.186 ККУ). Наразі особам загрожує позбавлення волі до 8 років.



      

1115Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: