Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 14 січня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/01/14/do-znam-janskoi-miskraionnoi-filii-zavitali-juni-schedruvalniki.htm
новини, 14 січня 2019

До Знам'янської міськрайонної філії завітали юні щедрувальники


Свята тривають. Сьогодні, 14 січня, коляда звучала й у стінах Знам'янської міськрайонної філії Кіровоградського обласного центру зайнятості. Святковий настрій працівникам філії подарували юні представники дитячого садочка «Козачок».


«Для наших предків прийняти коляду та щедруванняу хаті означало отримати благо та радість на цілий рік. Тому колядників та щедрувальників виглядали, чекали та добре зустрічали»,–зазначили директорЗнам'янської міськрайонної філії Кіровоградського обласного центру зайнятості Людмила Компанієць.


Чудові колядки, щедрівки, прекрасні віншування, які прозвучали з вуст дітей подарували всім слухачам святковий настрій. Візит дошкільнят перетворися на яскраве, надзвичайно талановите, душевне та щире дійство.


У свою чергу Людмила Компанієць від імені колективу філії щиро подякувала за колядки та щедрівки, і побажала гостям нових вражень, радісних відкриттів, добра, успіхів, удачі, щастя, міцного здоров’я. Крім того, фахівці потішили вихованців дитячого садка подарунками та солодощами.


Тетяна Білозерських, провідний фахівець з питань зайнятості відділу взаємодії з роботодавцями Знам’янської міськрайонної філії Кіровоградського обласного центру зайнятості


1275Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: