Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 11 січня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/01/11/zajava-komanda-zelenskogo-zajavljae-pro-mozhlivi-provokatsii.htm
новини, 11 січня 2019

ЗАЯВА: Команда Зеленського заявляє про можливі провокації



Сьогодні, 11 січня в соціальній мережі фейсбук на сторінці Команди Зеленського у Кропивницькому з"явилось офіційне звернення Зе!команди: 

"Привіт, Зе!команда, наші друзі! І наші вороги! З достовірних джерел нам стало відомо про підготовку провокацій. Найближчим часом в різних містах України плануються незаконні мітинги, які, нібито, проводить партія СЛУГА НАРОДУ і Зе!команда. За планом чорних політтехнологів, в мітингах братимуть участь тітушки, яким демонстративно платитимуть гроші. І все це будуть фіксувати знімальні камери і журналісти деяких ЗМІ заради чергової інформаційної атаки, мета якої — дискредитація нашого руху.



Ми звертаємося до членів Зе!команди і наших симпатиків — не піддавайтеся на провокації, не ходіть на фейкові мітинги, не вірте брехні і розповсюдьте цю інформацію всіма доступними вам каналами комунікації. Ми поки не проводимо ніяких масових заходів — мітингів, з'їздів, зборів. Якщо ж вони будуть, ми повідомимо про це додатково на наших офіційних ресурсах — на сайті ze2019.com і офіційних сторінках у соціальних мережах.



Ми звертаємося до наших ворогів! Ви, як і раніше, принижуєте народ України і вважаєте людей дурнями? Ви, як і раніше, наймаєте тітушок для вирішення своїх брудних завдань? Ваші технології безнадійно застаріли, їм місце на звалищі історії. Поруч із вашими замовниками-роботодавцями. Однією ногою ви вже там.



Представники СЛУГА НАРОДУ написали заяву в поліцію за фактом запланованих провокацій і проведення фейкових мітингів.



Перший раз ми просимо максимальний репост!"


5207Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: