Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 11 січня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/01/11/za-misjats-oleksandriiski-politseiski-rozkrili-p-jat-vbivstv-video-.htm
новини, 11 січня 2019

За місяць олександрійські поліцейські розкрили п’ять вбивств (ВІДЕО)


За грудень минулого року, тобто за один місяць, олександрійські поліцейські розкрили п’ять вбивств, повідомляють «Олександрійські новини».


“Що стосується роботи міського відділу, то якщо просто сказати статистичні показники, то це нічого не сказати. За грудень, тобто за один місяць, п’ять вбивств розкриті завдяки професійним діям олександрійського відділу поліції, співробітників головного управління, слідчого управління і підрозділу карного розшуку», - прокоментував Роман Козьяков, начальник Головного управління Національної поліції в Кіровоградській області.

«Район складний, район потребує з нашого боку вжиття зусиль по професійному підвищенню, кваліфікаційному підвищенню і комплектуванню працівниками слідчого підрозділу. Тому що, є в цьому напрямку, проблема».


Нагадаємо, Роман Козьяков, начальник Головного управління Національної поліції в Кіровоградській області, проводив нещодавно в Олександрії особистий прийом громадян.


2105Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: