Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 11 січня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/01/11/kropivnitski-rjatuvalniki-perekonujut-gorodjan-dotrimuvatisja-pravil-pozhezhnoi-bezpeki.htm
новини, 11 січня 2019

Кропивницькі рятувальники переконують городян дотримуватися правил пожежної безпеки


10 січня фахівці Управління ДСНС в області провели профілактичне відпрацювання на території мікрорайону Попова в обласному центрі. Кропивничанам нагадали про необхідність регулярної перевірки стану димоходів, витяжок вентиляційних систем, а також про ознаки отруєння чадним газом та порядок дій у випадку виникнення пожежі у квартирі чи будинку - повідомляє прес-служба У ДСНС в Кіровоградській області. 


Порадили потурбуватись про безпеку дітей, навчати їх правилам безпеки та не залишати без нагляду. Крім того, рятувальники звернули увагу громадян на найбільш поширені причини виникнення пожеж і попросили пересвідчитись, чи у їх квартирах немає подібних джерел, які можуть призвести до лиха, та негайно їх усунути. Під час спілкування з мешканцями рятувальники також вручили їм листівки із застереженнями та правилами пожежної безпеки.


Шановні громадяни!

З настанням холодів та опалювального сезону на перший план постає питання безпечного обігріву осель та експлуатації систем опалення.


Щоб не сталося лиха в вашому будинку, Управління ДСНС в області та нагадує, що усе обладнання, яке застосовується для опалення осель, повинно бути справним та використовуватись за призначення з суворим дотриманням правил експлуатації.


          

1016Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: