Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 11 січня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/01/11/bezrobitnim-onufriivschini-prezentuvali-vakansii-u-sferi-torgivli.htm
новини, 11 січня 2019

Безробітним Онуфріївщини презентували вакансії у сфері торгівлі


Днями у приміщенні Онуфріївськоїрайонної філіїКіровоградського обласного центру зайнятості для ФОП Майстер П.Ю. проведено міні-ярмарок вакансій за професією «продавець непродовольчих товарів». Серед учасників ярмарку вакансій –шукачі роботи, для яких є підходящою робота за даною професією - повідомляє Наталія Скляренко, провідний фахівець відділу надання соціальних послуг Онуфріївської районної філії Кіровоградського обласного центру зайнятості.


Відкрила захід заступник директора- начальник відділу надання соціальних послуг Онуфріївської районної філії обласного центру зайнятості  Ольга Майборода, яка зазначила, що проведення міні-ярмарків вакансій є однією із ефективних форм роботи щодо поєднання  інтересів і роботодавців, і шукачів роботи. Під час заходу громадяни, які шукають роботу, мають можливість запропонувати свої професійно-кваліфікаційні якості, а роботодавці – обрати саме тих працівників, які необхідні їхньому підприємству.


Продовжив промову керівник підприємства Павло Майстер, який ознайомив присутніх з вимогами до працівників, умови праці та рівень її оплати, соціальні гарантії, якими забезпечується персонал тощо.


Крім того, з претендентами на заявлені вакансії були проведені індивідуальні співбесіди з метою визначення їхніх професійних якостей, за результатами яких одна особа отримала направлення на працевлаштування, ще двоє вирішили ознайомитися з умовами праці безпосередньо на робочих місцях задля прийняття рішення щодо подальшого працевлаштування.



926Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: