Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 21 грудня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/12/21/deputat-miskradi-kropivnitskogo-mihailo-bezhan-prozvituvav-pered-kropivnichanami.htm
новини, 21 грудня 2018

Депутат міськради Кропивницького Михайло Бєжан прозвітував перед містянами


У четвер, 20 грудня, депутат міської ради Кропивницького від УКРОПу Михайло Бєжан прозвітував про свою депутатську роботу.


На зустріч із депутатом були присутні громадські активісти, виборці та ті, з ким він активно співпрацює. Свій звіт депутат розділив на  чотири основні напрямки: робота на окрузі, участь у загальноміських заходах, допомога військовим та патріотичні заходи,робота в комісії з питаньпромисловості, транспорту, зв’язку, торгівлі, сферипослуг, захисту прав споживачів.




« Не всіпроблемивдаєтьсявирішити, але намагаємося робити це спільними зусиллями. Так, за цей рік мені вдалося провести 47 прийомів громадян, в результаті яких подав101 депутатськезвернення. Часто проводжу зустрічі безпосередньо на окрузі та спілкуюся з громадою», – зауважив депутат.


 Він нагадав, що протягом року, що минає, на мікрорайоні вдалося відкрити два нові ліфти, відремонтувати не один під'їзд та  кілька прибудинкових територій.


«Сказати, що там булапогана дорога –ценічого не сказати, там нереально булопроїхати машиною, дорога не знала ремонту років 20», – наголосив Михайло Бєжан. І додав, що вже розроблено проект на ремонт дороги попроспекту Університеському, 33. Восени провелипідготовчіроботи, а вже навесні кластимуть асфальт.



Важливим пунктом середпріоритетнихнапрямківу роботідепутата цьогоріч стало допомогавійськовим, а такожпроведенняпатріотичнихзаходів. Так за ініціативи УКРОПу провели конкурс на кращийв’язанийвиріб «Рук материнських тепло». Усіречіпередали військовим. Крімцього, у листопадігрупаАТОвцівотрималаможливістьвідпочити в гірськолижномукурорті «Буковель».


Наприкінці зустрічі Михайло Бєжан подякув всім присутнім за співпрацю, допомогу та конструктив та заначив, що має намір продовжувати активну роботу і в наступному році.


Детальний звіт депутата на можна переглянути на сайті міської ради 



       

1497Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Toni21 грудня 2018 15:42
0
Мікрорайон дійсно змінюється в кращий бік - це всі помітили!
Відповісти
Инна21 грудня 2018 15:44
0
Вы на правильном пути, так держать
Відповісти
Софія21 грудня 2018 15:47
0
Приємно, що така проста людина близька до людей. Ви приклад для багатьох. Хоч і в політиці не так довго. Так і хочеться Вам та Вашій команді побажати успіхів у справах та щирих однодумців.
Відповісти
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: