Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 18 грудня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/12/18/dvoe-kopiv-z-kirovogradschini-otrimali-zhetoni-sluzhiti-zahischati-foto-.htm
новини, 18 грудня 2018

Двоє копів з Кіровоградщини отримали жетони «Служити – Захищати» (ФОТО)


Під час наради, що відбулася сьогодні, 18 грудня, в Головному управлінні Нацполіції Кіровоградської області, начальник відомства Роман Козьяков вручив заохочення трьом працівникам Світловодського відділу поліції та жителю міста Бобринець - повідомляє сектор комунікації поліції Кіровоградської області.


Із метою відзначення кращих поліцейських за сумлінне виконання службових обов’язків, належну співпрацю з населенням, підвищення іміджу поліцейських, проявлені вміння і професіоналізм при розкритті злочинів, наказом керівника поліції області було затверджено Положення про сувенірний жетон за безпеку і захист громади ,,Служити – Захищати”.



Сьогодні вперше за розкриття злочину по «гарячих слідах» троє поліцейських Світловодського відділу отримали такий жетон. Серед заохочених – двоє представників сектору реагування патрульної поліції Сергій Сидяк і Борис Борисюк та оперуповноважений сектору кримінальної поліції Олександр Миронюк.


Нагадаємо, поліцейські оперативно встановили місцезнаходження особи, що скоїла грабіж у місті Світловодську 13 грудня.


Також у ході наради Подяку від начальника поліції області отримав Леонід Прус, який надав правоохоронцям допомогу у затриманні особи, що здійснила втечу з-під варти.


Керівник відомства Роман Козьяков подякував жителю Бобринця за його небайдужість, активну громадську позицію та співпрацю з поліцією.


              


1543Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: