Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 18 грудня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/12/18/bezrobitni-kirovogradschini-mozhut-bezkoshtovno-zdobuti-budivelnu-profesiju.htm
новини, 18 грудня 2018

Безробітні Кіровоградщини можуть безкоштовно здобути будівельну професію


Популярними професіями на ринку праці залишаться професії будівництва, серед яких гідне місце посідає маляр. Адже жодна будівля не обійдеться без майстра шпателя та валика. Малярі потрібні всюди, де є стеля та стіни. Їх завжди чекають у будівельних організаціях, ремонтно-будівельних фірмах, житлово-комунальних управліннях. Досить часто такі майстри працюють у приватному порядку, відкривши підприємницьку діяльність.


Шукачі роботи Кіровоградщини мають змогу стати представниками однієї з найшанованіших будівельних професій. Безробітні, які перебувають на обліку в центрах зайнятості та філіях обласного центру зайнятості, мають можливість на базі Харківського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості здобути професію «маляр». Навчання розпочинається 28 грудня поточного року, курс навчання триватиме 5,5 міс. - повідомляє відділ організації професійного навчання Кіровоградського обласного центру зайнятості


Умовами до направлення на навчання є: повна загальна середня або професійно-технічна освіта; повноліття (не менше 18 років); медична довідка з допуском до професії.


Під час навчання слухачі ознайомляться з основними видами матеріалів, що застосовуються при виконанні малярних робіт, вимогами до їх якості; способами підготовки поверхонь під фарбування та обклеювання, способами фарбування та підготовки фарбувальних сумішей; способами обклеювання стін шпалерами, плівкою, лінкрустом; вимоги, що ставляться до якості пофарбованих та обклеєних поверхонь та інше.


Якщо вас зацікавила вищевказана інформація та хочете отримати більш детальну інформацію про умови проходження професійного навчання за сприяння служби зайнятості за більш детальною інформацією звертайтеся до центрів зайнятості та філій обласного центру зайнятості.



948Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: