Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 18 грудня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/12/18/-valentina-onischenko-iz-kropivnitskogo-otrimala-grant-stolichnoi-fotoshkoli.htm
новини, 18 грудня 2018

​Валентина Онищенко із Кропивницького отримала грант столичної фотошколи

Будь собою. Будь вільною. Будь непередбачуваною. Живи. Роби те, що ти хочеш. Вір у себе. Не бійся. Довірся світові. Май свої внутрішні межі. Не дозволяй нікому себе принижувати. Поважай себе. Люби. Май пристрасть. Будь! Саме таку розповідь презентує у випускному проекті школи фотографії «Patyakaschool» Валентина Онищенко із Кропивницького.

Валентина – експертка банківської справи, тренерка, досвідчена фінансистка, але її пристрасть – фотографія, і цієї осені вона щосуботи їздила до столиці та навчалася у школі Юлії Патяки. Навчалася так добре, що зрештою, під час випуску отримала грант – повернення коштів за навчання.

- Цей випуск школи був багато в чому першим. Зокрема, вперше людина, яка раніше не тримала камеру в руках, стала володаркою гранту і отримала 100% вартості навчання назад, як стимул працювати і розвиватися далі
, - пише у соціальних мережах Юлія Патяка. За її словами, раніше грант завжди отримували набагато більш досвідчені випускники та випускниці


 - В одній книзі, яку мені подарувала моя подруга, людина, яку я безмірно поважаю, було завдання, перерахувати список своїх досягнень, і тільки після цього читати далі. Я перерахувала і зрозуміла що мрію вписати у перелік навчання у Фото школі «Patyakaschool», - ділиться враженнями Валентина Онищенко.

За її словами, наважившись на навчання, вона навіть не могла подумати, що ця мрія може стати реальністю. Вона вагалась і знаходила собі мільйон виправдань, чому «НІ» але одного дня все ж таки вирішила, чому б і «НІ» та подала заявку на вступ.

- Сьогодні я випускниця фотошколи, закінчила її з відзнакою і готую відкриття у Кропивницькому студії «Live View», - розповідає пані Валентина. Вона щиро вдячна всім рідним, друзям та колегам, всім хто повірив в неї і підтримав. Майже три місяці навчання дали Валентині нові знання, досвід, вихід із зони комфорту на всі 1000%, і найголовніше - нових друзів, а випускний проект дозволив донести світові думку: Будь собою. Мрій. Будь вільною. Будь непередбачуваною. Живи. Роби те що ти хочеш. Вір у себе. Твори. Не бійся. Довірся світові. Май свої внутрішні межі. Поважай себе. Люби. Май пристрасть. Будь!

1494Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: