Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 14 грудня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/12/14/v-oleksandrii-politsija-vijavila-stihiine-smittezvalische.htm
новини, 14 грудня 2018

В Олександрії поліція виявила стихійне сміттєзвалище


В Олександрії поліція разом із державним інспектором з охорони навколишнього середовища виявили стихійне сміттєзвалище повідомляють "Олександрійські новини". 


8 грудня муніципальна поліція міської ради разом із державним інспектором з охорони навколишнього середовища у Кіровоградській області виявили стихійне сміттєзвалище біля колишнього м’ясокомбінату в Заводському мікрорайоні інформує сайт олександрійської міської ради.


Було проведено обстеження території і знайдено порушника за слідами автомобіля. Ним виявився приватний підприємець, який напередодні декілька разів автомобілем МАЗ вивозив сміття у невстановлене місце.


За неналежне поводження з побутовими відходами на чоловіка було складено адміністративний протокол, за яким порушник сплатив штраф.


Крім штрафних санкцій, муніципальна поліція зобов’язала підприємця у найкоротші терміни ліквідувати створене ним стихійне сміттєзвалище.


1277Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: