Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 14 грудня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/12/14/u-svitlovodsku-shkoljari-diznavalis-njuansi-regionalnogo-rinku-pratsi.htm
новини, 14 грудня 2018

У Світловодську школярі дізнавались нюанси регіонального ринку праці


Днями на базі Світловодської загальноосвітньої школи № 10 для школярів міста, які мають активну життєву позицію, цікавляться подіями міста, активними та цікавими людьми, відбулась чергова зустрічавторського проекту«100 питань дорослому», що започаткований на Світловодщиніцентр військово-патріотичного виховання - повідомляє повідомляють у відділі активної підтримки безробітних Світловодської міськрайонної філії Кіровоградського обласного центру зайнятості.


Цього разу зустріч у навчальному році відбулась ізпровідним фахівцем з профорієнтації Світловодської міськрайонної філії Кіровоградського обласного центру зайнятості Ольгою Бугрим.


Свій виступ Ольга Бугрим почала з презентації спеціального сервісу – веб-базованої платформи «Моя професія: консультаційна мережа».Вона повідомила, що старшокласники і люди, які хочуть змінити свою професію, можуть зареєструватися на онлайн-майданчику консультаційної мережі. Кожен зареєстрований користувач має можливість безкоштовно пройти профдіагностичне тестування в он-лайн-форматі без відвідування центру зайнятості.


«Нова консультаційна мережа буде корисною для учнів та їхніх батьків, вчителів, викладачів, психологів-початківців, а також для тих, хто має потребу у виборі чи зміні професії, саморозвитку, визначенні схильностей до підприємницької діяльності тощо», – зазначила Ольга Бугрим.


Зустріч пройшла цікаво і змістовно: учні ставили різноманітні запитання,висловлювали свою думку щодо вибору майбутньої професії,нових можливостей служби зайнятості та ін.


На згадку про участь у зустрічі «100 питань дорослому» та за плідну співпрацю у напрямі інформування молоді про сучасний ринок праці, Ользі Бугрим було вручено диплом.

 



807Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: