Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 14 грудня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/12/14/u-kirovogradskii-filii-suspilnogo-vidbulas-zustrich-z-pismennikom-sashkom-dermanskim.htm
новини, 14 грудня 2018

У Кіровоградській філії Суспільного відбулась зустріч з письменником Сашком Дерманським


11 грудня у прес-холі Кіровоградської філії Суспільного відбулась зустріч із відомим письменником, одним з авторів сценарію фільму "Сторожова застава" Сашком Дерманським. Ініціювали зустріч працівники UA: Українське радіо Кропивницький. Письменник презентував свої нові книги, декламував вірші і відповідав на запитання аудиторії - повідомляє suspilne.media


"Я люблю працювати з дітьми, вони ставлять дуже цікаві, оригінальні, іноді дуже розумні чи несподівані запитання, — розповів Сашко Дерманський в інтерв’ю для UA: Українське радіо Кропивницький. — Хоча й побутує думка, що діти зараз не читають, проте це не так — вони читають так само, як і раніше".



У дорослих запитань було не менше, ніж у дітей. Пані Оксана, мама юного фаната Сашка Дерманського, розповідає:


"Ми дуже любимо його книжки, буквально все, що він пише. Навіть більше скажу, окрім книжок Дерманського, дитина самостійно рідко яку книжку візьме до рук. Це щастя для дитини — зустрітися з улюбленим автором".


На зустріч прийшли не тільки жителі Кропивницького, а й читачі з районів області. Наприклад, шанувальники творчості Сашка Дерманського із Компаніївки дізнались про подію з мережі Facebook і приїхали познайомитись з автором.


"Ми завжди намагаємось підтримувати ініціативи громади. Регулярно проводимо екскурсії для школярів, розповідаємо їм про нашу роботу. Тепер запропонували провести зустріч з відомим письменником у нашій залі. Дитячий сміх, що лунав сьогодні в цих стінах, радісна атмосфера надихають нас і далі працювати для інтересів суспільства", — говорить менеджерка Кіровоградської філії Олена Роміцина.


Після розмови усі охочі змогли отримати автограф Сашка Дерманського та сфотографуватися з улюбленим письменником.


За словами редакторки UA: Українське радіо Кропивницький Олени Горобець, письменник відвідує Кропивницький вже не вперше.


"Армія прихильників Дерманського в нашому місті щоразу збільшується. Письменник провів усього 16 зустрічей у школах і бібліотеках, проте не зміг потрапити до кожного класу, де на нього чекали. Тож ця вечірня зустріч, куди можна прийти діткам з батьками, просто необхідна".



Вже наступної суботи у програмі "РадіоДень-вікенд" слухачі зможуть почути велике інтерв’ю з Сашком Дерманським в ефірі UA: Українське радіо Кропивницький на хвилі 91.2 FM.


1369Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: