Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 13 грудня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/12/13/u-svitlovodsku-robotodavtsjam-prezentuvali-poslugi-sluzhbi-zainjatosti.htm
новини, 13 грудня 2018

У Світловодську роботодавцям презентували послуги служби зайнятості


У вівторок, 11 грудня, у приміщенні Світловодської міськрайонної філіїКіровоградського обласного центру зайнятості за участі головного державного інспектор відділу з питань додержання законодавства про працю, зайнятість та інших нормативно-правових актів Інни Кривенко, було проведено інформаційний семінардля роботодавців - повідомляє Наталія Котова, провідний фахівець з питань зайнятості відділу взаємодії з роботодавцями Світловодської міськрайонної філії Кіровоградського обласного центру зайнятості.


Розпочав семінардиректор Світловодської міськрайонної філіїОлександр Сиромятнов з інформацією про результати співпраці служби зайнятості із підприємцями міста та району у напрямку реалізації державної політики зайнятості місцевого населення.«Державна служба зайнятості України прагне зробити послуги максимально доступними та комфортними, тому ми активно впроваджуємо електронні сервіси для роботи з клієнтами», –розповів директор міськрайонної філії обласного центру зайнятості О. Сиромятнов.


За його словами, для оперативної та вигідної співпраці роботодавців із службою зайнятості є можливість створення «Електронного кабінету роботодавця», який зорієнтований, насамперед, на скорочення витрат часу для відвідування служби зайнятості та підвищення рівня комфорту під час взаємодії роботодавців із цією службою. «Такий кабінет є персональним автоматизованим робочим місцем, що надає можливість роботодавцям подати звітність у режимі онлайн, переглянути стан укомплектування заявлених вакансій та кількість виданих безробітним громадянам направлень на працевлаштування, а також перевірити актуальність реквізитів свого підприємства, що є у базі служби», – зауважив О. Сиромятнов.


Головний державний інспектор Інна Кривенко розповіла присутнім про наслідкинедотримання законодавства про працю, штрафні санкції за використання нелегально найманих працівників. Були наданні детальніроз’яснення щодо змін, які відбулись у системі фінансових санкцій за порушення трудового законодавства.


Семінар проходив у формі діалогу та відкритої дискусії. Роботодавці задавали багато питань та отримували обґрунтовані відповіді. На завершення заходу начальник відділу взаємодії з роботодавцями Наталія Сідненко на необхідності забезпечення державних гарантій у сфері зайнятості, підвищення рівня соціальної захищеності найманих працівників та відповідальності роботодавців за використання їх праці.



662Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: