Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 13 грудня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/12/13/rjatuvalniki-privitali-kolektiv-oblasnoi-biblioteki-z-40-richnim-juvileem.htm
новини, 13 грудня 2018

Рятувальники привітали колектив обласної бібліотеки з 40-річним ювілеєм


Кіровоградська обласна бібліотека для дітей та юнацтва ім. Є. Маланюка відзначила 40-річчя з дня відкриття. Вже кілька поколінь школярів та молоді мають змогу збагатити свій особистий культурний, інформаційний, освітній діапазон, завдяки улюбленій усіма мешканцями Кіровоградщини книгозбірні - повідомляє прес-служба У ДСНС в Кіровоградській області.


Визначне місце у роботі бібліотеки займає просвітницька діяльність, спрямована на виховання молодого покоління українців і у цьому колектив закладу завжди радо допомагає Управлінню ДСНС України у Кіровоградській області. Спільними зусиллями рятувальники та бібліотекарі організовують різноманітні заходи, щоб разом долучити дітей до руху за безпеку життєдіяльності.


З вдячністю за віддану працю сьогодні, 12 грудня, фахівці прес-служби Управління завітали до бібліотеки, щоб привітати працівників з визначним ювілеєм.


У вітальних словах речниця Управління лейтенант служби цивільного захисту Оксана Мачак висловила вдячність за готовність розділити з рятувальниками турботу про безпеку юних громадян та від усього колективу У ДСНС в області побажала співробітникам бібліотеки невичерпної енергії у реалізації високої гуманної місії – виховання підростаючого покоління.


        

1558Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: