Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 13 грудня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/12/13/rjatuvalniki-poperedili-ribalok-pro-nebezpeku-na-lodu.htm
новини, 13 грудня 2018

Рятувальники попередили рибалок про небезпеку на льоду


Співробітники Управління ДСНС в області активізували інформаційно-роз’яснювальну роботу серед населення щодо дотримання правил безпеки на льоду, оскільки саме перша крига і остання вважаються найбільш небезпечними. Біда чекає на того, хто поспішить вийти на поки ще нетривку кригу – застерігають працівники Служби порятунку - повідомляє прес-служба У ДСНС в Кіровоградській області.


12 грудня фахівці районних підрозділів Управління ДСНС в області поспілкувались з жителями селищ Устинівка та Олександрівка про безпеку: нагадали правила перебування на льоду під час риболовлі, катання на ковзанах та прогулянок, способи визначення товщини криги, прийоми надання  допомоги тим, хто раптом провалиться на кризі, та вручили застережні листівки. Громадяни до пересторог працівників пожежно-рятувальної служби дослухалися та запевнили, що уважніше ставитимуться до власної безпеки.


Однак хочеться наголосити любителям зимової риболовлі, що відповідальність за своє життя несуть вони самі, оскільки навіть найвправніші рибалки з багаторічним досвідом не застраховані від трагічних випадків на воді.


                     


1081Перегляд
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: