Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 12 грудня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/12/12/v-ramkah-proektu-kropivnitskii-nadihae-sportkor-jurii-iljuchek-zustrivsja-z-shkoljarami.htm
новини, 12 грудня 2018

В рамках проекту "Кропивницький надихає" спорткор Юрій Ілючек зустрівся з школярами



Про це на своїй власній сторінці в мережі фейсбук написав кропивницький спортивний журналіст газети "Україна-Центр" Юрій Ілючек:


"Вчора, 11 грудня, відгукнувся на запрошення з Кіровоградської обласної бібліотеки для юнацтва ім.Є.Маланюка і з великим задоволенням зустрівся з 9-ти класниками кропивницької ЗОШ № 4. 


В рамках проекту "Кропивницький надихає" мова йшла про спортивну журналістку, її велике значення для іміджу області та України, мій шлях у професії, можливості, які відкриває чудова робота спортивного журналіста. 



Сподіваюся, що юним слухачам було цікаво й, можливо, хтось із цих хлопців та дівчат, надихнившись моїм прикладом, також спробує свої сили й підкорить журналістські спортивні вершини. Дякую, колективу біблиотеки ім.Є.Маланюка за таку ініціативу. 


Я відкритий для такого спілкування й з радістю поділюся своїм досвідом та враженнями з усіма, кому це буде цікаво. Любіть спорт, вболівайте за улюблених спортсменів і команди та будьте здорові".





            

1260Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: