Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 12 грудня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/12/12/sinoptiki-prognozujut-pogodne-viprobuvannja.htm
новини, 12 грудня 2018

Синоптики прогнозують погодне випробування


Державна служба з надзвичайних ситуацій попереджає українців про ускладнення погодних умов і заметілі 12-13 грудня, повідомляє "Українська правда". 


"12 грудня у Чернігівській, Київській, Житомирській, Черкаській, Полтавській, Кіровоградській, Миколаївській областях очікується сильний сніг, налипання мокрого снігу, хуртовини, пориви вітру 15-20 м/с, приріст снігового покриву 12-20 см", - повідомляє прес-служба ДСНС.


13 грудня на всій території України, крім східних областей, Прикарпаття та Закарпаття, вночі прогнозують помірний, вдень невеликий сніг, на дорогах ожеледиця. 


Подібний прогноз дає і синоптик Наталя Діденко.


"На Андрія (13 грудня – ред.) в Україні циклон ще затримається – він парубок молодий та жвавий, хоче піддивится дівчачі ворожіння, тому підсипатиме снігом та мокрим снігом. Опади, до помірних, передбачаються у північних областях, у центральній частині та на заході України", - пише Діденко у Facebook.


Південна частина та схід поступово звільнятимуться від циклона, там очікують місцями невеликий мокрий сніг та дощ.


Температура повітря вночі 13 грудня від 2 тепла до 3 морозу, вдень близько нуля, на півдні +2+5 градусів. 


"У Києві Андрія буде із снігом, мокрим снігом та поривчастим вітром, місцями налипання мокрого снігу. На дорогах та тротуарах – ожеледиця. Взагалі, випробовування для ніг та коліс сьогодні-завтра буде ще те", - відзначає синоптик. 


925Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: