Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 12 грудня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/12/12/shkoljari-kropivnitskogo-stvorjuvali-obraz-suchasnoi-molodoi-ljudini-v-ukraini.htm
новини, 12 грудня 2018

Школярі Кропивницького створювали образ сучасної молодої людини в Україні


У вівторок, 11 грудня, у міській раді Кропивницького відбулася зустріч представників учнівського самоврядування, депутатів міського парламенту дітей із секретарем міської ради Андрієм Табаловим та начальником управління освіти міської ради Ларисою Костенко - повідомляє сайт МРК


Метою зустрічі стало обговорення якостей, цінностей, умінь та навичок, які мають бути притаманні сучасній молодій людині, для того, щоб вона могла зайняти своє місце в суспільстві, бути йому корисною та мати успіх.


- У наш час в Україні активно розвиваються різноманітні ініціативи та інновації, і саме завдяки молоді країна взяла новий курс  на демократію, на Європу, - наголосив у своєму вступному слові Андрій Табалов. - І, можливо, поки не все так гарно і гладко в нашій країні, але найголовніше, що ми розуміємо, куди ми йдемо і для чого. Також треба не забувати, що для досягнення мети важливим фактором є активність громади. Кожен громадянин повинен усвідомлювати, що корисного він може зробити для суспільства. Моя вам порада: вчіться у кращих, будьте самостійними та рішучими. Ви маєте чудову нагоду очолити рух за комфортне навчання у школі, стати ініціатором облаштування свого двору чи будинку. А допоможе у реалізації ваших ідей “Громадський бюджет” - конкурс на кращі ініціативи містян. Якщо ми з вами будемо небайдужими до міста, у якому живемо, то невдовзі наше життя стане комфортнішим, а місто - європейським.


Після обміну думками школярі стали учасниками рольової гри у формі тимбілдингу з теми: «Якою має бути сучасна молода людина?» Усі учасники гри були поділені на групи, що виконували ролі різних представників суспільства. Кожна із груп створювала образ сучасної молодої особистості, якою її уявляють учні, депутати, педагоги, батьки. Таким чином був створений загальний образ сучасної молодої людини, якою її хоче сприймати українське суспільство.



1393Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: