Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 12 грудня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/12/12/kerivnik-politsii-kirovogradschini-vzjav-uchast-u-taktiko-spetsialnih-navchannjah.htm
новини, 12 грудня 2018

Керівник поліції Кіровоградщини взяв участь у тактико-спеціальних навчаннях


Із 10 грудня на навчальній базі НАВС тривають масштабні заходи, у ході яких поліцейські разом із представниками інших підрозділів системи МВС відпрацьовують спільні дії під час виникнення можливих надзвичайних подій та ситуацій - повідомляє Сектор комунікації поліції Кіровоградської області.


 Сьогодні, 12 грудня, до навчальної бази НАВС прибули керівники обласних главків поліції та особисто взяли участь у навчаннях.



Протягом двох днів поліцейські разом із рятувальниками, прикордонниками та військослужбовцями вже відпрацювали виконання службових завдань у таких ситуаціях як забезпечення публічного порядку під час виборів, дії у разі: блокування автошляхів, повідомлення про замінування, захоплення заручників, виникнення катастроф техногенного та природного характеру, надзвичайних ситуацій на державному кордоні.



Усіх учасників навчань було поділено на 4 зведених загони, дії яких координує Центральний пункт управління через оперативні штаби з числа представників керівництва відомств, задіяних до проведення навчань.



Сьогодні керівники поліції з областей взяли участь у теоретичних і практичних навчаннях, долучилися до організації взаємодії та прийняття рішень у виконанні поставлених завдань.


940Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: