Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 12 грудня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/12/12/bezrobitni-kropivnichchini-dopomagajut-dolati-negodu.htm
новини, 12 грудня 2018

Безробітні Кропивниччини допомагають долати негоду


До нас у гості завітала справжня зима. Випав сніг і спричинив багато незручностей не тільки пішоходам та водіям, працівникам дорожніх, комунальних, а й сільськогосподарським підприємствам.


З метою організації оперативного прибирання снігових наметів Кіровоградським міськрайонним центром зайнятості спільно з фермерським господарством Мізецького Г.В. укладено договір щодо проведення тимчасових робіт на території господарства за участі безробітних села Федорівка Кропивницького району - повідомляє Яна Шевченко, начальник відділу взаємодії з роботодавцями міськрайонного центру зайнятості.


Фермер Григорій Мізецький, зазначає, що у період снігової стихії спільно з міськрайонним центром зайнятості за участі безробітних громадян організовано тимчасові роботи. Це роботи з розчищення від снігових заметів прилеглої території до господарства, дахів зерносховищ, ангарів, токів, забезпечують доступ до складських приміщень та ін.


«Ці роботи є дуже важливими для нашого підприємства, адже це можливість залучити додаткову робочу силу для виконання нагальних робіт та не відволікати основний персонал від виробничого процесу. Тому вони будуть продовжуватись і в подальшому», – зауважив керівник фермерського господарства.



936Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: