Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 10 грудня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/12/10/rjatuvalniki-kirovogradschini-poperedili-ribalok-pro-nebezpeku.htm
новини, 10 грудня 2018

Рятувальники Кіровоградщини попередили рибалок про небезпеку


7 грудня фахівці Служби порятунку вийшли на кригу місцевих водойм у Світловодському, Компаніївському та Знам’янському районах, щоб поспілкуватись з любителями зимової рибалки, які ризикують власним здоров’ям і життям заради задоволення. Незважаючи на всі перестороги щодо небезпеки виходу на кригу, завжди є екстремали, які вирішили випробувати кригу на міцність - повідомляє У ДСНС України у Кіровоградській області.


Рятувальники нагадали рибалкам про заходи безпеки, про знаряддя, за допомогою якого можна спробувати врятуватись у випадку, якщо провалився, про прийоми порятунку інших й способи надання першої допомоги. Крім того, особлива увага була приділена питанню необхідності пильного нагляду за дітьми, яких дуже приваблюють зимові водойми.


Також рятувальники вручили і рибалкам, і перехожим інформаційні листівки. Вкотре закликаємо рибалок добре зважити, перш ніж ступити на лід заради власного захоплення вилову риби на нестійкій кризі, адже жоден вилов не вартий життя людини!


               

973Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: