Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 10 грудня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/12/10/privatbank-aktivno-kreditue-malii-biznes-kirovogradschini.htm
новини, 10 грудня 2018

ПриватБанк активно кредитує малий бізнес Кіровоградщини


ПриватБанк продовжує активно фінансувати підприємців та надає найвигідніші умови кредитування на розвиток власної справи.  З листопада нинішнього року у ПриватБанку стартував новий вид кредитування «КУБ під заставу», адаптований під потреби малого і середнього бізнесу - повідомляє Анжела Дзінзюра, прес-служба ПриватБанку у Кіровоградській області. 


«Для нас надзвичайно важливим є зворотній зв’язок з нашими клієнтами, - розповідає Ростислав Масло, директор Кіровоградської філії ПриватБанку. - Працюючи з клієнтами по кредитним програмам “КУБу”, ми неодноразово чули прохання про збільшення суми. Так з’явився «КУБ під заставу», який відрізняється від класичного «КУБу» максимальною сумою кредиту - її збільшено з 1 до 10 млн грн, терміном кредитування - до 12 місяців­ та наявністю заставного майна». 


Нагадаємо, що з вересня ставку кредитування для нових кредитів за найпопулярнішою в країні програмою підтримки малого бізнесу «КУБ» («Країна Успішного Бізнесу») знижено з 2% до 1,8% на місяць від початкової суми кредиту. 


За два роки роботи програми «КУБ» ПриватБанк уже профінансував понад 50 тис. проектів малого бізнесу. З початку нинішнього року ПриватБанк профінансував малий і середній бізнес Кіровоградщини на 83 млн грн, а загальний обсяг фінансування підприємців України становить 6,5 млрд грн.


1258Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: