Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 10 грудня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/12/10/ponad-80-shukachiv-roboti-pidpisali-kontrakt-na-sluzhbu-v-zsu.htm
новини, 10 грудня 2018

Понад 80 шукачів роботи підписали контракт на службу в ЗСУ



У кожному центрі зайнятості та філії Кіровоградського обласного центру зайнятості для представників військових комісаріатів створено умови для проведення роботи, спрямованої на інформування безробітних про військову службу в Збройних Силах України, а також надання шукачам роботи різнопланових консультацій з питань, пов'язаних  з військовою службою за контрактом. Також діють інформаційні куточки, де розміщені рекламно-агітаційні матеріали щодо умов прийняття на військову службу за контрактом та вступу до вищих військових навчальних закладів.


Крім цього, для безробітних громадян проводяться семінари з орієнтації на службу в Збройних Силах України за участі представників військкоматів. Під час цих заходів здійснюється інформування присутніх щодо умов та переваг проходження військової служби за контрактом. Учасників ознайомлюють з основними вимогами до претендентів, а також пільгами і гарантіями для військовослужбовців. Крім того, безробітним розповідають про стан матеріального і пенсійного забезпечення та інші питання щодо соціального захисту військовослужбовців.


Так, цьогоріч проведено 730 зазначених заходів, у яких узяли участь 7,7 тис. безробітних. У результаті зазначеної спільної роботи, 82 особи працевлаштовані на військову службу за контрактом.


Варто зазначити, що ця робота проводиться у рамках спільного рішення про сприяння у відборі та прийнятті громадян України на військову службу за контрактом до лав Збройних Сил України, ухваленого Кіровоградським обласним центром зайнятості  та обласним військовим комісаріатом.


1047Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: