Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 10 грудня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/12/10/falsifikovane-maslo-spozhivali-vihovantsi-odnogo-z-navchalnih-zakladiv-kirovogradschini.htm
новини, 10 грудня 2018

Фальсифіковане масло споживали вихованці одного з навчальних закладів Кіровоградщини


Спеціалісти Держпродспоживслужби області провели позапланову перевірку одного з навчальних закладів області. Під час заходу було відібрано зразки продукції, зокрема масло солодковершкове «Селянське» з вмістом жиру 73% - повідомляє інформує прес-служба ГУ Держпродспоживслужби в Кіровоградській області.


У зв’язку з підозрою на фальсифікацію зразки масла направили на експертизу до Регіональної державної лабораторії Держпродспоживслужби в Полтавській області. За результатами дослідження встановлено, що в маслі торгової марки «Красноградське», ТОВ «Богодухівський молзавод», Харківська область вміст немолочного стороннього жиру складає 68,35%, органолептичні показники не відповідають даному виду продукції.


Згідно з рішенням Головного управління Держпродспоживслужби в Кіровоградській області керівництво навчального закладу має припинити обіг масла солодковершкового «Селянське» з вмістом жиру 73%. За невиконання рішення передбачена відповідальність згідно з чинним законодавством.


Вкотре звертаємо увагу споживачів на виробників, що нині не здійснюють виробничої діяльності: ПВП «Молокозавод-Карпати», ТОВ «Техмолпром», ТОВ «Гадячсир», ТОВ «Лозинський молочний завод» та ТОВ «Полтавамолпрод». В разі виявлення продукціїї вказаних виробників, ви можете звернутися до Головного управління Держпродспоживслужби в Кіровоградській області за тел.: (0522) 32 26 38 або e-mail: [email protected]


фото - супермаркет РОСТ

1419Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: