Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 10 грудня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/12/10/bezrobitnim-ustinivschini-proponuvali-stati-inspektorami-vipravnogo-tsentru.htm
новини, 10 грудня 2018

Безробітним Устинівщини пропонували стати інспекторами виправного центру


У приміщенні Устинівської районної філії Кіровоградського обласного центру зайнятості длябезробітних громадян відбулася презентаціяроботодавця. 


Безробітним презентувалиДержавну установу «Устинівський виправний центр (№37)» таДержавне підприємство «Сільськогосподарське підприємство державної кримінально-виконавчої служби України (№37)», які розташовані в селі Інгульське Устинівського району. 


Презентували Державну установу «Устинівський виправний центр (№37)» капітан внутрішньої служби Світлана Велика, начальник сектору по роботі з персоналомта старший лейтенант внутрішньої службиМарина Штефаньо, старший інспекторгрупи контрольно-аналітичної роботи.


Фахівці відмітили, що ДУ «Устинівський виправний центр (№37)» потребує інспектора та молодших інспекторів відділу нагляду та безпеки, начальника та інспектора відділення соціально-виховної та психологічної роботи. Ознайомили присутніх з графіком роботи (позмінний 1 доба робоча – 3 доби вихідні), перспективами кар´єрного росту, можливостями безоплатного навчання у вищих навчальних закладахсистеми, а також обговорили соціальний пакет, яким забезпечуються працівники підприємства.


У свою чергу Наталія Сін, начальник відділу кадрів Державного підприємства «Сільськогосподарське підприємство державної кримінально-виконавчої служби України (№37)» поінформувала про те, що підприємство спеціалізується на вирощуванні зернових культур (крім рису), бобових культур і насіння олійних культур. Для повноцінної роботи підприємства на сьогодні воно потребує фахівців за професіями агроном, головний енергетик, головний інженер та бухгалтер.


Як повідомила Алла Раєнко, заступник директора- начальник відділу надання соціальних послуг Устинівської районної філії обласного центру зайнятості, презентацію відвідали близько 25 шукачів роботи, які не тільки отримали вичерпні відповіді на всі свої запитання, а й заповнили анкети для подальшого проходження співбесіди.


Цього ж дня, відбулася й ділова зустрічпредставників кадрових служб підприємств та директора Устинівськоїрайонної філії обласного центру зайнятості Світлани Макаренко, під час якої обговорено шляхи подальшої співпраці у напрямку вирішення питання забезпечення підприємства необхідними фахівцями. Йшлося і про основні аспекти проведення інформаційно-роз´яснювальної роботи серед засуджених, які будуть звільнені з місць позбавлення волі, у напрямку надання службою зайнятості їм послуг, спрямованих на повернення їх до трудової діяльності. 



916Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: