Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 7 грудня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/12/07/atovets-z-kirovogradschini-stav-spivrobitnikom-vidomchoi-voenizovanoi-ohoroni.htm
новини, 7 грудня 2018

АТОвець з Кіровоградщини став співробітником відомчої воєнізованої охорони


Мужні чоловіки, які подолали усі жахи військових дій на сході України, досить часто не можуть подолати останній рубіж – знайти своє місце у цивільному житті. У цьому їм активно допомагає служба зайнятості - повідомляє Алла Ярошук, провідний фахівець з питань зайнятості відділу надання соціальних послуг Компаніївської районної філії Кіровоградського обласного центру зайнятості.


Серед широкого спектру соціальних послуг, які надає військовослужбовцям, демобілізованим із зони проведення АТО обласна служба зайнятості, варто назвати: сприяння у працевлаштуванні на вільні робочі місця та вакантні посади, тимчасовій зайнятості, започаткуванню власного бізнесу, професійному навчанню та ін.


Досвід безробіття для пана Руслана з Компаніївщини був новим, тому чоловік трішки розгубився. Ця людина завжди звикла розраховувати тільки на власні сили. Після невдалих спроб самостійного пошуку роботи, демобілізований військовослужбовець звернувся по допомогу у працевлаштуванні до Компаніївської районної філії Кіровоградського обласного центру зайнятості.


Разом з фахівцями районної філії вивчалися різні варіанти працевлаштування. Зокрема, було підібрано перелік можливих вакансій, серед яких його зацікавила вакансія охоронника на Державному підприємстві «Управління відомчої воєнізованої охорони». 


Чоловікові запропонували пройти співбесіду з роботодавцем і він не вагаючись погодився. До співбесіди пан Руслан вже був підготовлений на семінарах «Техніка пошуку роботи. Підготовка резюме» та «Техніка пошуку роботи. Співбесіда з роботодавцем», що проходили у Компаніївській районній філії. Тож отримані знання та навички дали безробітному можливість успішно пройти співбесіду.


Військовослужбовець зарекомендував себе як відповідальний, спостережливийта добросовісний працівникі, як результат,– отримав місце роботи.


Тепер він має змогу не лише отримувати стабільний дохід для своєї родини та бути затребуваним працівником, але й бути впевненим у тому, шо він приносить користь іншим, забезпечує охорону співробітників, а також власності роботодавця.



1229Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: