Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 6 грудня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/12/06/sogodni-u-kropivnitskomu-prezentuvatimut-antidiskriminatsiinu-nastilnu-gru-buti-zhinkoju-.htm
новини, 6 грудня 2018

Сьогодні у Кропивницькому презентуватимуть антидискримінаційну настільну гру «Бути жінкою»


Сьогодні, 6 грудня о 13:00 у Кропивницькому  за адресою вул. Тараса Карпи, 84 , оф. 604 (тренінг центр ГО «Територія успіху») відбудеться презентація антидискримінаційної настільної гри «Бути жінкою». Гра розповідає про наявні в Україні стереотипи щодо ролі жінки в суспільстві та пропонує гравцям моделі протидії дискримінації.


«Бути жінкою» - це настільна гра, яка належить до категорії так званих «серйозних» ігор. Це інструмент перевтілення в одну з восьми унікальних героїнь. Усі вони мають магічні супер-сили, але потрапляють в ситуації з реального життя, борються за рівні права і будують своє щастя. Для цього їм доводиться долати упередження, несправедливість та інші перепони на шляху до успіху. Особистості героїнь у грі відповідають реаліям України, яка перебуває у стані війни, і де жінки активно долучаються, як до громадського активізму, бізнесу, навчання, побудови стосунків та сім’ї, так і до захисту батьківщини у лавах Збройних сил України. Гра розроблена експертами/ками українського благодійного фонду Stabilization Support Services в рамках проекту, що реалізується за фінансової підтримки Українського Жіночого Фонду.


“Жінка-загадка, жінка-таємниця – це не лише красивий романтичний образ, а й ілюстрація нерозуміння того, що жінка відчуває, що нею рухає, що впливає на її поведінку. А без цих знань і розуміння, важко і ставитись до жінки як до повноцінної людини зі своїми інтересами, бажаннями, потребами і почуттями, Тому ми дуже раді, що Кропивницький в числі перших в Україні гратиме в цю гру”, - зазначила виконавча директорка ГО «Територія успіху» Інга Дуднік. 

Гра розроблялась упродовж трьох місяців командою українського благодійного фонду Stabilization Support Services в рамках проекту, що реалізується за фінансової підтримки Українського Жіночого Фонду. 

У результаті всі вісім героїнь гри – це збірні образи, які відповідають сучасним реаліям України, що перебуває у стані війни, і де жінки активно долучаються як до громадського активізму, бізнесу, навчання, побудови стосунків та сім’ї, так і до захисту батьківщини у лавах Збройних сил України.
Для участі у грі необхідно пройти попередню реєстрацію тут


Презентації проводяться в рамках щорічної Всеукраїнської акції «16 днів активізму проти гендерно зумовленого насильства», що триває з 25 листопада по 10 грудня. Більше інформації про гру – http://radnyk.org

1158Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: