Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 6 грудня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/12/06/platniki-podatkiv-mozhut-otrimati-bezoplatnu-pravovu-dopomogu-z-pitan-realizatsii-i-zahistu-prav-ljudini.htm
новини, 6 грудня 2018

Платники податків можуть отримати безоплатну правову допомогу з питань реалізації і захисту прав людини


Головне управління ДФС у Кіровоградській області пропонує платникам податків скористатися своїм правом на безоплатну правову допомогу. Зокрема,  консультації і роз’яснення юристів обласного управління ДФС щодо застосування норм чинного законодавства у сфері оподаткування платники податків можуть отримати кожен перший і третій вівторок місяця з 09.00 до 13.00, повідомляє ГУ ДФС у Кіровоградській області.


Саме в цей час у громадській приймальні ГУ ДФС у Кіровоградській області за адресою м. Кропивницький, вул. Велика Перспективна, 55 здійснює особистий прийом начальник юридичного управління ГУ ДФС в області.


Щоб скористатися своїм правом на безоплатну правовому допомогу варто   записатися на особистий прийом.


Разом з тим, кожен платник податків має право отримати індивідуальну податкову консультацію відповідно до ст. 52 Податкового кодексу України. Наприклад, у випадку неоднозначного трактування законодавчих норм. Варто врахувати, що отримана від органів ДФС консультація має індивідуальний характер, тобто нею може користатися лише той платник, якому вона надана.


Нагадаємо, що з метою підвищення рівня обізнаності громадян з їх правами та обов’язкам в Україні щорічно проводиться Всеукраїнський тиждень права. Окрім більш активного інформування платників податків про гарантії дотримання прав і свобод, громадянам пропонуються безоплатні правові консультації.



724Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: