Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 6 грудня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/12/06/na-zmitsnennja-oboronozdatnosti-ukraini-z-pochatku-roku-pererahovano-ponad-281-mln-griven.htm
новини, 6 грудня 2018

На зміцнення обороноздатності України з початку року перераховано понад 281 млн гривень


За січень - листопад 2018 року від платників Кіровоградщини до бюджету надійшло 281,6 млн грн військового збору. Порівняно з відповідним періодом минулого року надходження військового збору зросли на понад 47 млн грн або на 20 відсотків. Лише у листопаді мешканці регіону перерахували на зміцнення обороноздатності України більше 31 мільйона гривень, що на 27,3 відсотка перевищує показник листопада 2017 року, повідомляє ГУ ДФС у Кіровоградській області.


Нагадаємо, що військовим збором оподатковуються доходи у формі заробітної плати, інших заохочувальних та компенсаційних виплат або інших виплат і винагород, які виплачуються платнику у зв’язку з трудовими відносинами. Ставка військового збору складає 1,5% від об'єкту оподаткування. Відповідальними за нарахування збору до бюджету є роботодавці, що нараховують доходи у вигляді заробітної плати на користь платника податків. Військовий збір у повному обсязі перераховується до державного бюджету. 



694Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: