Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 6 грудня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/12/06/kirovogradski-podatkivtsi-zavitali-na-svjato-druziv-zbiraemo-garnii-nastrii-maemo-.htm
новини, 6 грудня 2018

Кіровоградські податківці завітали на свято: «Друзів збираємо, гарний настрій маємо»


3 грудня відзначається Міжнародний день людей з особливими потребами. Саме в цей день вихованці Знам’янської спеціалізованої загальноосвітньої школи-інтернату І-ІІІ ступенів запросили податківців на свято „Друзів збираємо, гарний настрій маємо”, повідомляє ГУ ДФС у Кіровоградській області.


В гості до дітлахів із привітаннями та подарунками завітав начальник Знам”янської ДПІ Олександрійського управління ГУ ДФС у Кіровоградській області Павло Козін. Посадовці Головного управління ДФС в області вже багато років поспіль опікуються цим закладом і вихованці для них стали близькими та  добрими друзями.


Діти – це наша мрія, наша надія, тому ми повинні дарувати їм радість та тепло,  а особливо тим які потребують найбільшої уваги, зазначив Павло Козін.


Попереду ще не одне зимове свято та найближче - День святого Миколая, якого з нетерпінням чекають як діти, так і дорослі. І ми обов”яково в цей чудовий день завітаємо до своїх друзів щоб разом із ними поринути у казкові спогади дитинства, помріяти та відчути себе знов дітьми, додав посадовець.


Для своїх гостей вихованці знам’янської школи підготували святковий концерт.


Після приємного спілкування дітей з запрошеними гостями всі разом зробили декілька дружніх фото на добру згадку.


1425Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: