Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 5 грудня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/12/05/rjatuvalniki-prodovzhujut-nadavati-dopomogu-po-viluchennju-transportnih-zasobiv-iz-uskladnenih-diljanok-dorig.htm
новини, 5 грудня 2018

Рятувальники продовжують надавати допомогу по вилученню транспортних засобів із ускладнених ділянок доріг


Впродовж доби, що минула, рятувальниками Кіровоградського гарнізону надано допомогу по буксируванню на ускладнених ділянках доріг 4-х автотранспортних засобів, повідомляє прес-служба У ДСНС в Кіровоградській області.


У Петрівському районі на автошляху Олександрія – Кривий Ріг рятувальники 32-ї Державної пожежно-рятувальної частини відбуксирували на безпечну ділянку дороги легковий автомобіль, де він продовжив рух самостійно. Згодом у Новомиргородському районі поблизу с. Панчеве рятувальники 25-ї ДПРЧ м. Новомиргород відбуксирували легкове авто на безпечний відрізок автошляху. Рятувальники 29-ї Державної пожежно-рятувальної частини смт Олександрівка відбуксирували вантажівку на автодорозі Олександрівка – Новомиргород. Бійці 1-го Державного пожежно-рятувального загону м. Кропивницький відбуксирували мікроавтобус на просп. Промисловому обласного центру.


 



775Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: