Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 5 грудня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/12/05/oleksandriika-z-invalidnistju-stala-dispetcherom-odnogo-z-providnih-meblevih-pidpriemstv-oblasti.htm
новини, 5 грудня 2018

Олександрійка з інвалідністю стала диспетчером одного з провідних меблевих підприємств області


Трудова діяльність для людей зінвалідністює не тільки можливістю забезпечити своє існування, але й фактом реалізації своїх здібностей. Лише робота дозволяє людині поважати себе, додає впевненості, допомагає усвідомлювати свою індивідуальність, не замикатись у собі, долати розчарування та самотність. Тому, зайнятість громадян з інвалідністю є одним із ключових чинників для розвитку їх як особистості та позитивним фактором для розвитку суспільства в цілому.


Так склалося, шо Надії Володимирівні, яка проживає у місті Олександрія, через погіршення стану здоров'я довелось звільнитись з роботи.


На своєму довгому шляху пошуку роботи, тривалістю майже рік, вона зустрічала багато перепон.По-перше, важко було знайти підходящу для людини з ІІІ-ю групоюінвалідності роботу. Не на її користь грав і передпенсійний вік та відсутність освіти. Проте, дієвий та активнийхарактер Надії Володимирівни не дозволив їй бути безробітною навіть за таких умов.


День за днем, співбесіда за співбесідою, результатів у пошуці роботи не було. Врешті решт, коли Надія Володимирівна зрозуміла, що самотужки не може працевлаштуватись, вона вирішила звернутися за допомогою до Олександрійського міськрайонного центру зайнятості.


Перебуваючи на обліку в центрі зайнятості, Надія Володимирівна прислухалася до інформації, яку надавали фахівці центру, тому що головним для неї було – знайти роботу.Надія Володимирівна вірила, що знайдеться вакансія і для неї. 


Так і сталося:у листопаді цього року на ТОВ «Катеринославські меблеві майстерні» з'явилася вакансія диспетчера, якаодразу була запропонована Надії Володимирівні. Вона з ентузіазмом сприйняла цю новину і погодилася на проходження співбесіди з роботодавцем.


На сьогодні довга епопея пошуків роботи для неї закінчена. Надія Володимирівна працює на підприємстві, задоволена новим місцем роботи і сподівається пропрацювати там до пенсії, а як буде дозволяти здоров'я, то й довше.


«Хто шукає – той завжди знаходить»,– переконанаНадія Володимирівна, основні правила якої– не дати себе зламати обставинам, завжди вірити в себе, свої сили та жити повноцінним життям.


Як повідомила Ольга Самусенко, провідний фахівець з питаньзайнятості відділу організації працевлаштування населення Олександрійського міськрайонного центру зайнятості, керівництво підприємства роботою нового працівника задоволене. Тож мета співпраці досягнута.


877Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: