Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 5 грудня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/12/05/dilnichni-ofitseri-politsii-kropivnitskogo-doluchilisja-do-provedennja-vseukrainskoi-aktsii-16-dniv-proti-nasilstva-foto-.htm
новини, 5 грудня 2018

Дільничні офіцери поліції Кропивницького долучилися до проведення Всеукраїнської акції «16 днів проти насильства» (ФОТО)


Її мета – привернення уваги громадськості до актуальної для суспільства проблеми подолання насильства в сім'ї, щодо жінок, жорстокого поводження з дітьми, протидії торгівлі людьми, забезпечення рівних прав жінок і чоловіків та активізація партнерського руху органів державної влади, державних закладів, громадських організацій у вирішенні цих проблем.


У рамках акції поліцейські посилили превентивні заходи серед населення. Жителям міста роз’яснюють зміни, які відбулися в українському законодавстві щодо протидії домашньому насильству.


Під час спілкування громадяни отримують від дільничних тематичні пам’ятки, у тому числі і з контактними даними неурядових та державних установ, організацій, які надають послуги постраждалим від насильства, або працюють у сфері попередження цього явища.


Також «шерифи» закликають обов’язково повідомляти органи поліції про вчинення будь-яких протиправних дій, повідомляє Кропивницький відділ поліції Кіровоградської області.


1256Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: