Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 4 грудня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/12/04/zavtra-v-tsentri-ukraini-do-4-gradusiv-tepla-dosch-z-mokrim-snigom.htm
новини, 4 грудня 2018

Завтра в центрі України до 4 градусів тепла, дощ з мокрим снігом


У середу, 5 грудня, у центрі України хмарно з проясненнями, дощ з мокрим снігом, у Полтавській і Дніпропетровській областях без опадів, на дорогах місцями ожеледиця, вітер північно-західний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі -4 ... + 3 градуси, вдень -2 ... + 4 градуси, пише ukr.lb.ua.


В Києві хмарно з проясненнями, дощ з мокрим снігом, на дорогах місцями ожеледиця, вітер північно-західний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі + 1 ... + 3 градуси, вдень +1 ... + 3 градуси.


Про це Українським Новинам повідомив Гідрометеорологічний центр.


На заході України хмарно з проясненнями, дощ з мокрим снігом, удень у Волинській, Рівненській, Львівській, Тернопільській та Закарпатській областях без опадів, на дорогах місцями ожеледиця, вітер північно-західний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі -4 ... + 3 градуси, вдень -2 ... + 3 градуси.


У Карпатах дощ з мокрим снігом, температура вночі 0 ... -5 градусів, удень -2 ... + 3 градуси.


На півночі України хмарно з проясненнями, дощ з мокрим снігом, уночі в Сумській області без опадів, на дорогах місцями ожеледиця, вітер північно-західний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі -4 ... + 3 градуси, вдень -2 ... + 3 градуси.


На сході України хмарно з проясненнями, без опадів, на дорогах місцями ожеледиця, вітер північно-східний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі + 1 ... -5 градусів, удень -2 ... + 3 градуси.


На півдні України хмарно з проясненнями, місцями невеликий дощ, у Херсонській і Запорізькій областях без опадів, уночі та вранці місцями туман, на дорогах місцями ожеледиця, вітер північно-східний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі -4 ... + 3 градуси, вдень 0 ... + 5 градусів.


У Криму хмарно з проясненнями, без опадів, вночі та вранці місцями туман, вітер північно-східний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі 0 ... + 6 градусів, удень +2 ... + 7 градусів.   


1269Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: