Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 4 грудня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/12/04/miskii-golova-kropivnitskogo-raikovich-vidzvituvav-pered-gromadoju-mista.htm
новини, 4 грудня 2018

Міський голова Кропивницького Райкович відзвітував перед громадою міста


Сьогодні, 4 грудня в приміщенні міської ради міста Кропивницького відбувся традиційний щорічний звіт міського голови Андрія Райковича. На відміну від подібного заходу, який відбувався вчора в стінах філармонії і був організований Кіровоградською облдержадміністрацією в «кращих» традиціях з’їздів КПРС, звіт Райковича можна назвати справжнім розгулом демократії. Прийти міг будь-хто і поставити будь-яке запитання. Міський голова стійко і терпляче відповідав навіть на найнезручніші запитання. Це безумовний плюс для доповідача, а з мінусів варто відмітити можливо те що захід трохи затягнули. 


Очільник міста підбив підсумки своєї діяльності протягом 2018 року та розповів про плани на наступний рік - інформує "Кіровоград24".


«Я думав, що третій рік моєї роботи на посаді міського голови буде стабільнішим і спокійнішим. Але, на жаль, як по країні, так і по місту є ряд чинників, які заважають цьому. Не зважаючи на усі проблеми, міська влада продовжує програми розвитку міста і надалі робитиме це», - зазначив Андрій Райкович.


Цьогоріч бюджет міста склалав більше 2 млрд грн, що майже втричі більше, ніж у 2015 році. 


«Звичайно, я розумію, що через збільшення бюджету людям не стало жити у три рази краще. Але ми продовжуємо робити усе необхідне, щоб житті у місті з кожним роком ставало все краще», - розповів Райкович.


Серед найголовніших робіт по місту можна виділити: ремонт «Полтавського» мосту, ремонт доріг по місту, придбання 10 автобусів, відкриття дитячого інфекційного відділення стаціонару номер 1 ЦМЛ, завершення будівництва багатоповерхівки по вул. Генерала Жадова, розпочато реконструкцію проїжджої частини вул. Ельворті («Арка») та багато іншого.



Переглянути слайди можна тут

956Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: