Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 4 грудня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/12/04/meshkanets-znam-janskogo-raionu-vbiv-znaiomogo-i-namagavsja-vtekti-za-mezhi-oblasti.htm
новини, 4 грудня 2018

Мешканець Знам'янського району вбив знайомого і намагався втекти за межі області


На Кіровоградщині поліцейські затримали підозрюваного у скоєнні тяжкого злочину, який намагався втекти за межі області. Громадянин мав намір виїхати електропотягом до м. Одеси, залишивши своє місце проживання. Патрульні затримали його на залізничному вокзалі в обласному центрі. 


До Знам’янського відділу поліції надійшло повідомлення про смерть 60-річного місцевого жителя в одному з сіл району. 


Прибувши на місце події, поліцейські виявили тіло потерпілого з тілесними ушкодженнями. 


У результаті вжитих заходів правоохоронці встановили особу чоловіка, причетного до скоєння злочину. Ним виявився 40-річний місцевий мешканець.


«З᾿ясуваши, що за місцем проживання чоловік відсутній, поліцейські встановили можливий напрямок руху особи та надали орієнтування працівникам залізниці. 


Отримавши інформацію про перебування громадянина в одному з вагонів потяга, правоохоронці орієнтували на його затримання патрульних. 


Невдовзі працівники управління патрульної поліції області вже у Кропивницькому затримали громадянина, який намагався втекти, аби уникнути відповідальності за вчинене», - розповів начальник Знам’янського відділу поліції Ігор Прохніцький.


Розслідування у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 2 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України, триває. 


Особу затримано в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України, повідомлено підозру у вчиненні злочину та обрано міру запобіжного заходу. 


За скоєне чоловікові загрожує позбавлення волі на строк від 7 до 10 років, повідомляє Знам’янський відділ поліції Кіровоградської області.


769Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: