Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 4 грудня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/12/04/bezrobitni-kirovogradschini-mozhut-zdobuti-odnu-z-aktualnih-robitnichih-profesii.htm
новини, 4 грудня 2018

Безробітні Кіровоградщини можуть здобути одну з актуальних робітничих професій


Шукачі роботи Кіровоградщини мають змогу здобути у Дніпропетровському центрі професійно-технічної освіти державної служби зайнятості професію «стропальника»: навчання стартує 18 грудня  цього року і триватиме 3 місяці.


За сприяння служби зайнятості безробітні громадяни  можуть здобути крім основної професії ще й суміжні. Однією з таких професій є професія стропальника.Незвичайна назва професії часто провокує у пересічних громадян питання: «Хто такий стропальник?».


Стропальник  – робочий, що виконує стропування вантажів або спеціальних допоміжних пристосувань для проведення вантажно-розвантажувальних робіт разом з вантажопідйомним механізмом. Основні види виробництва, де затребувана професія стропальника – будівництво, складське господарство, портові та залізничні вантажні термінали, важка промисловість.


Ті, хто має бажання обрати зазначену професію повинні усвідомлювати покладену на них відповідальність за безпечне проведення вантажно-розвантажувальних робіт та пам’ятати, що від їх кваліфікації і ставлення до справи залежить не тільки результат власної роботи, але і безпека всього колективу підприємства та кінцевий результат виробництва.


Умовами до направлення на навчання є:


-      повна загальна середня або професійно-технічна освіта;

-      повноліття (не менше 18 років);

      медична довідка з допуском до професії.


Якщо вас зацікавила ця інформація, за більш детальною інформацією звертайтеся до базових центрів зайнятості та філій обласного центру зайнятості.


1218Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: