Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 3 грудня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/12/03/u-kropivnitskomu-vidbulosja-zasidannja-regionalnoi-radi.htm
новини, 3 грудня 2018

У Кропивницькому відбулося засідання регіональної ради


Сьогодні, 3 грудня, у приміщенні обласної філармонії міста Кропивницького,  відбулося засідання Ради регіонального розвитку Кіровоградської області.


На порядок денний було висунуто  такі питання: підсумки економічного і соціального розвитку за 2014-2018 роки, стратегічні завдання щодо забезпечення сталого розвитку області у 2019-2021 роках.


На засіданні були присутні влада Кропивницького та області - голова ОДА Сергій Кузьменко, голова обласної ради Олександр Чорноіваненко, міський голова Кропивницького Андрій Райкович, народний депутат Костянтин Яриніч та представники влади з інших областей України.


 «Сьогоднішня сторінка історії не про те, як ми будуємо дороги, а про нашу свободу. Головне завдання - почути наших людей 


На 2019 рік заплановано, щоб ми мали якісні дороги - напрямок на Дніпро, Миколаїв, Умань тощо. Також кошти виділені на інші сфери, розвиток яких є важливим. Маємо зробити усе, щоб люди відчули, що життя на Кіровоградщині стало ліпшим», - зазначив голова ОДА Сергій Кузьменко.


Народний депутат України, заслужений лікар Костянтин Яриніч розповів про програму, затвердження якої вже к наступному році допоможе зменшити вплив родонового  газу на людину:


Екологічна ситуація на Кіровоградщині не найкраща. Мені, як лікарю онкологу, дуже прикро, що рівень онкологічних захворювань у нашій області занадто високий. Ми сподіваємося на затвердження програми щодо можливості зменшення впливу родону на населення».


Також під час заходу у залі були встановлені мікрофони, у які присутні могли ставити питання до представників влади.



  




1206Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: