Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 3 грудня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/12/03/pravoohorontsi-zatrimali-cholovika-jakii-pidozrjuetsja-u-pidpali-budinku-v-jakomu-znahodilas-zhinka-ta-donka.htm
новини, 3 грудня 2018

Правоохоронці затримали чоловіка, який підозрюється у підпалі будинку в якому знаходилась жінка та донька



30 листопада до Олександрівського відділення поліції надійшло повідомлення з місцевої пожежної частини про те, що в одному з сіл району виникла пожежа, внаслідок якої постраждали двоє осіб - повідомляє Олександрівське відділення Знам’янського відділу поліції Кіровоградської області.


На місце події терміново прибула слідчо-оперативна група. Поліцейські встановили, що невідома особа, розбивши вікно, кинула пляшку з палаючою речовиною в кімнату будинку, що спричинило пожежу. У результаті 26-річна жінка разом зі своєю малолітньою дитиною отримали опіки різного ступеня тяжкості.


Проведеними першочерговими слідчими діями та оперативно-розшуковими заходами було встановлено причетність до злочину 22-річного односельця потерпілих, із яким у них були неприязні відносини.


«Наразі особу затримано в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Досудове розслідування, розпочате за ч. 2 ст. 194  (умисне знищення або пошкодження майна) Кримінального кодексу України, триває. Зловмиснику оголошено про підозру у вчинені злочину та вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою», - розповів т.в.о. начальника Олександрівського відділення поліції Олександр Громко.


Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до десяти років.

 

      

885Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: