Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 3 грудня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/12/03/pravoohoronni-organi-kirovogradschini-protidijut-nelegalnii-realizatsii-naftoproduktiv.htm
новини, 3 грудня 2018

Правоохоронні органи Кіровоградщини протидіють нелегальній реалізації нафтопродуктів


На виконання рішення міжвідомчої наради органами прокуратури  області, спільно з підрозділами податкової міліції ГУ ДФС у Кіровоградській області, поліцією та за участі контролюючих органів припинено діяльність 6 нелегальних автозаправних станцій, повідомляє ГУ ДФС у Кіровоградській області.


23 жовтня 2018 року відбулась спільна міжвідомча нарада правоохоронних органів та органів державного контролю, на якій обговорено стан протидії нелегальній реалізації нафтопродуктів у регіоні. За результатами обговорення, нарадою було розроблено комплекс узгоджених заходів та створено спільну міжвідомчу робочу групу.


За місяць роботи міжвідомчої групи вже розпочато 14 кримінальних проваджень щодо діяльності понад 20 нелегальних АЗС. Викрито 4 факти реалізації паливно-мастильних матеріалів, які не відповідають вимогам ДСТУ. Припинено діяльність 6 нелегальних заправних станцій.


Робота на вказаному напрямі триває.


Нагадуємо, що про факти функціонування на території Кіровоградської області нелегальних АЗС, чи реалізації останніми недоброякісних паливно-мастильних матеріалів, можна повідомити на телефон «гарячої лінії» (0522) 27-61-20. 



1177Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: