Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 3 грудня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/12/03/minuloi-dobi-rjatuvalniki-nadali-dopomogu-po-buksiruvannju-kilkom-desjatkam-transportnih-zasobiv-foto-.htm
новини, 3 грудня 2018

Рятувальники надали допомогу по буксируванню кільком десяткам транспортних засобів (ФОТО)


Протягом 1 та вночі 2 грудня пожежно-рятувальні підрозділи Кіровоградської області 18 разів залучались до надання допомоги по вилученню автомобілів зі складних ділянок доріг.


Найчастіше довелось виїжджати підрозділам 1-го Державного пожежно-рятувального загону м. Кропивницький - 7 разів. Двічі залучались на буксирування автотранспорту рятувальники Благовіщенська, які надали допомогу водіям 13 вантажних автомобілів вибратись з ускладнених ділянок доріг. Підрозділом Новгородківського району біля с. Новоандріївка було надано допомогу водієві шкільного автобусу, який через несправність не міг продовжувати рух. Пасажирів у ньому, на щастя, не було. Також виїжджали для надання допомоги по буксируванню автотранспорту пожежно-рятувальні підрозділи Добровеличківського, Олександрійського, Вільшанського, Новоукраїнського, Голованівського, Маловисківського  та Устинівського районів. 


Загалом зі складних ділянок доріг було відбуксировано 25 вантажних та 4 легкових автомобілів, 2 автобуси та 1 мікроавтобус, повідомляє У ДСНС України у Кіровоградській області.


                     


925Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: