Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 3 грудня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/12/03/derzhprodspozhivsluzhba-kirovogradschini-povidomila-pro-porushennja-temperaturnogo-rezhimu-u-navchalno-vihovnih-zakladah.htm
новини, 3 грудня 2018

Держпродспоживслужба Кіровоградщини повідомила про порушення температурного режиму у навчально-виховних закладах


За оперативною інформацією міських, районних управлінь і відділів Головного управління Держпродспоживслужби в Кіровоградській області станом на 30 листопада 2018 року порушення повітряно-теплового режиму зафіксовані у закладах міст Кропивницького та Світловодська, а також Знам’янського та Благовіщенського районів. Територіальними органами вжито заходів реагування для виправлення ситуації, інформує прес-служба ГУ Держпродспоживслужби в Кіровоградській області.


У м. Кропивницькому в ДНЗ №№ 47, 71, 67 зафіксована температура +17-18°С при нормативній +19-23°С, в Кіровоградській дитячій міській лікарні – плюс 16-19°С, при нормативній +20°С; у СЗШ № 1 І-ІІ ступенів – ДНЗ - плюс 15-18°С, при нормативній +17-23°С. Причиною порушення повітряно-теплового режиму є низька температура теплоносія. У зв’язку з цим направлено листи до управління освіти та управління охорони здоров’я міської ради міста Кропивницького щодо необхідності дотримання температурного режиму.


У м. Світловодську в ДНЗ №№ 6, 18, 12 температура тримається на позначках +16-17°С при нормативній +19-23°С, у ЗОШ №№ 1, 2, 3, 9, 10, а також в одному класі НВК № 4 показники температури теж не піднімаються (+10-16°С) до нормативної +17-20°С. Причиною порушення повітряно-теплового режиму ававрійна ситуація та внасоідок цього низька температура теплоносія. Управлінням освіти Світловодської міської ради направлено лист СП ТОВ «Світловодськпобут» з проханням приведення теплоносія у відповідність до нормативу. В приміщеннях закладів освіти застосовуються обігрівачі, проводяться фізкультхвилинки, дітям дозволено знаходитись у верхньому одязі, заняття проводяться в інших приміщеннях закладу.


У Знам’янській міській лікарній ім. А.В. Лисенка температура повітря теж нижче нормативної – плюс 21-23°С проти +22-25°С. Це стало приводом для направлення листа головному лікарю закладу з вимогою приведення температурного режиму відповідно до встановлених норм.


У Лозуватський ЗЗСО I-III ступенів (Благовіщенський район) також холодно - температура +14°С при нормативній +17-20°С. Причиною є ремонт насоса. Направлено листи керівникам закладу та управління освіти Благовіщенської райдержадміністрації з рекомендацією призупинити навчальний процес.


У зв’язку з ускладненням епідемічної ситуації через збільшення захворюваності дітей на грип та ГРІ (захворіло 75% учнів) подовжено до 30.11.2018 призупинення навчально-виховного процесу в 4 класі Зибківської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Онуфріївського району.




892Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: